Zwarte Maan, Zwarte Zon Drakenkop symbool zwarte lichten astrologie enneagram

Astrologie   Zwarte Lichten   Enneagram

 Home 

 

Hartelijk welkom op de Astrologie site van Wout Hendrickx

Horoscopen van bekende en beroemde mensen, dan wel gebeurtenissen

 

Horoscoop van Benjamin Spock

2 mei 1903 New Haven 02.00 EST

Positie gecorrigeerde Zwarte Maan is ongeveer 09.18 Steenbok retro

Horoscoop Benjamin Spock, opvoedkundige met uiteindelijk een luchtje!

Horoscoop Benjamin Spock, Jpg

 

Benjamin Spock

Dat zijn radix in een oogopslag al iets uitermate ambivalents laat zien is wel duidelijk met Pluto - Venus conjunct in IV!

Bekend als schrijver van een van de meest beroemde kinder-opvoed-boeken, Mercurius halfvierkant Maan en Priapus, Heer V was hij weliswaar wereldberoemd, maar na zijn dood onthulden zijn zonen de werkelijke basis binnen hun gezin. Zie:

http://www.worldwidebase.com/bekendepersonen/benjamin_spock.shtml

Citaat van deze site:

"Dokter Spock had goede tips om kinderen op te voeden, maar zijn twee zonen getuigden dat hij voor hen veel te streng was. “Hij knuffelde ons nooit”, zeggen ze. Blijkbaar maakte hij zijn eigen theorieën niet echt waar in zijn gezin. Spock gaf toe dat hij soms koel was voor zijn kinderen, maar miljoenen kinderen over de ganse wereld danken de knuffels van hun ouders aan Spock".

Vanuit de Zwarte Lichten Astrologie zien we de Zwarte Zon in V, het open en onbevangen kunnen schouwen naar kinderen, tesamen met Priapus, Heer I, elke keer de gewenste reactie kunnen geven. Daarbij het Beest in V, conjunct Priapus, elke keer er zijn voor het prille, het begin. Uiteraard wijst dit alles naar de liefdevolle geduldige opvoeder die knuffels hoog in het vaandel heeft staan.

Maar met Pluto - Venus conjunct in IV zien we overduidelijk het harde in zijn eigen gezin terug! Venus heeft in dit geval veel last van Pluto, het is een ingaand conjunct. In zijn omgang, Venus Heer III, loopt dan elke keer tegen het kille harde van Pluto op. Wat dit betreft is astrologie wel erg duidelijk!

 

 

Home

Contact

Horoscopen

Publicatie's

Werkgroep

Spirituele Kant

Carteret

Sirius

Studiegroep

© Copyright 2001-2007  Wout Hendrickx   George Bode   Rob de Best   klik hier voor Citaten, Copyright en  Disclaimer.