Zwarte Maan, Zwarte Zon Drakenkop symbool zwarte lichten astrologie enneagram

Astrologie   Zwarte Lichten   Enneagram

 Home 

 

Hartelijk welkom op de Astrologie site van Wout Hendrickx

Horoscopen van bekende en beroemde mensen, dan wel gebeurtenissen

 

Horoscoop van Hector Malot

20 mei 1830 Rouen 03.00 LMT

Positie gecorrigeerde Zwarte Maan is 1.20 Schorpioen, direct

 

Voor het laatst bijgewerkt 18 februari 2007

Gelukspunt horoscoop

 

horoscoop Hector Malot

Naar boven

Horoscoop Hector Malot, manifeste lading

Horoscoop Hector Malot, manifeste lading

Naar boven

Eigen tekst o.a. uit het astrologieboek "Jouw Spirituele Kant".

Hector Malot, Alleen op de Wereld

Maar we zijn er nog niet, het spektakel komt vanuit de Maansknopenas! De gecorrigeerde Zuidelijke Maansknoop loopt op 11.53 graden, de gewone op 13.11 graden, middels een driehoek als het ware de as Zwarte Zon-Diamant gevangen houdend!! Dat daarbij dan deze knopenas op de verhogingsgraad van Mercurius loopt wijst uiteraard naar het schrijven.

Helaas kan ik niet alles benoemen wat hier over te zeggen is, wel wil ik stellen dat door al deze progressies tezamen de Diamant bij Hector Malot werkelijk schittert op de Midhemel, een gerijpte Diamant!

Uiteraard is ook opvallend dat het hele Maansknopenkruis progressief de gecorrigeerde Priapus en later de Maan met integratieaspecten vangen. Wederom laat dit zien dat deze aspecten van groot belang zijn voor de astrologie. Op deze wijze kunnen beide Heren van IV in I, zich spreiden over de Huizen waar de punten van het Maansknopenkruis zich in bevinden. En uiteraard speelt hier de spanning van het anderhalfvierkant vanuit de Draak naar de Maan en de gecorrigeerde Priapus de grootste rol, het alleen op de wereld!!

Voor diegene die de progressies verder willen onderzoeken deze link:

http://www.astro.com/swisseph/ae/1800/ae_1830.pdf

Ik mag namelijk deze PDF hier niet plaatsen.

Onderstaand de Gelukspunthoroscoop. De progressieve Mercurius maakt in het jaar dat hij "Alleen op de Wereld" schrijft een vierkant met het Gelukspunt.

Naar boven

 

Gelukspunthoroscoop Hector Malot, progressies rond 1878

Gelukspunt horoscoop Hector Malot

Naar boven

De in onderstaande tabel geplaatste tekst is afkomstig van

WIKIPEDIA, de vrije encyclopedie.

http://nl.wikipedia.org/wiki/Hoofdpagina

Relevante stukken tekst, biografie, zijn overgenomen. De reden hiervoor is dat u de horoscoop van de persoon kunt zien en de eventueel vermelde progressies, tegelijkertijd met de tekst uit Wiki. Dit bespaarde ons veel tijd om een en ander te verduidelijken en u heeft als lezer een sneller overzicht.

Over het copyright van GNU teksten het volgende, afkomstig van hun site:

"Deze pagina is gebaseerd op het auteursrechtelijk beschermde Wikipedia-artikel <artikelnaam>; het is vrijgegeven onder de GNU Free Documentation License. U mag dit verspreiden, zowel letterlijk als aangepast, zolang u zich aan de regels van de GFDL houdt". Gebruik deze link aangaande autersrechten:    http://www.gnu.org/copyleft/fdl.html

Onderstaande link is naar de betreffende pagina op Wikipedia

 

 

Uit Wikipedia, tekst nagenoeg in zijn geheel overgenomen.

Hector Malot (20 mei 1830 – 17 juli 1907)

was een Frans schrijver, geboren in La Bouille (nabij Rouen). Hij studeerde rechten in Rouen en Parijs, maar uiteindelijk werd literatuur zijn passie. Hij werkte als literair criticus voor L'Opinion Nationale en als theatercriticus voor Lloyd Français.

Zijn eerste boek was Les Amants, uitgegeven in 1859. In totaal heeft hij meer dan 70 boeken geschreven, waaronder een aantal kinderboeken. Alleen op de wereld (1878) is in deze categorie waarschijnlijk het bekendste. Het boek vertelt het verhaal van weeskind Remi die op achtjarige leeftijd wordt verkocht aan de oude straatmuzikant Vitalis.

In 1895 kondigde Malot aan te stoppen met het schrijven van fictie, maar in 1896 schreef hij L'Amour Dominateur en Le Roman de mes Romans, een boek over zijn literaire leven.

Bibliografie

Victimes d'Amour (een trilogie)

Les Amants (1859)

Les Epoux (1865)

Les Enfants (1869)

Les Amours de Jacques (1860)

Un beau-frère (1869)

Une belle-mère (1869)

Romain Kalbris (1869),

Une Bonne affaire (1870)

Mme Obernin (1870)

Sans Famille (Alleen op de Wereld, 1878)

En Famille (1893)

L'amour Dominateur (1896)

Le Roman de mes Romans (1896)

Pages choisies (1898)

Naar boven

 

Printversie:

Naar boven

Home

Contact

Horoscopen

Publicatie's

Werkgroep

Spirituele Kant

Carteret

Sirius

Studiegroep

© Copyright 2001-2007  Wout Hendrickx   George Bode   Rob de Best   klik hier voor Citaten, Copyright en  Disclaimer.