Zwarte Maan, Zwarte Zon Drakenkop symbool zwarte lichten astrologie enneagram

Astrologie   Zwarte Lichten   Enneagram

 Home 

 

Hartelijk welkom op de Astrologie site van Wout Hendrickx

Horoscopen van bekende en beroemde mensen, dan wel gebeurtenissen

 

Horoscoop van Herman van Veen

14 maart 1945 Utrecht 04.30 MET

Positie gecorrigeerde Zwarte Maan is 8.04 Weegschaal

 

Voor het laatst bijgewerkt 12 maart 2007

horoscoop Herman van Veen

Naar boven

Horoscoop Herman van Veen, manifeste lading

horoscoop Herman van Veen

Naar boven

 

 

Over Herman van Veen heeft

de Werkgroep Zwarte Lichten Astrologie Venlo

een artikel geplaatst in Astrofocus, AVN, nummer 33, januari 2007

Op deze site geplaatst 22 april 2007, klik hier

Herman van Veen wordt ook beschreven in

"Jouw Spirituele Kant".

Naar boven

De in onderstaande tabel geplaatste tekst is afkomstig van

WIKIPEDIA, de vrije encyclopedie.

http://nl.wikipedia.org/wiki/Hoofdpagina

Relevante stukken tekst, biografie, zijn overgenomen. De reden hiervoor is dat u de horoscoop van de persoon kunt zien en de eventueel vermelde progressies, tegelijkertijd met de tekst uit Wiki. Dit bespaarde ons veel tijd om een en ander te verduidelijken en u heeft als lezer een sneller overzicht.

Over het copyright van GNU teksten het volgende, afkomstig van hun site:

"Deze pagina is gebaseerd op het auteursrechtelijk beschermde Wikipedia-artikel <artikelnaam>; het is vrijgegeven onder de GNU Free Documentation License. U mag dit verspreiden, zowel letterlijk als aangepast, zolang u zich aan de regels van de GFDL houdt". Gebruik deze link aangaande autersrechten:    http://www.gnu.org/copyleft/fdl.html

Onderstaande link is naar de betreffende pagina op Wikipedia

 

Naar boven

Uit Wikipedia, tekst nagenoeg in zijn geheel overgenomen.

Hermannus Jantinus (Herman) van Veen (Utrecht, 14 maart 1945) is een Nederlands cabaretier en chansonnier, muzikant, acteur, regisseur en schrijver.

Biografie

Herman van Veen groeide op als enige jongen in een arbeidersgezin. Hij studeerde, viool, zang en muziekpedagogie aan het Utrechts Conservatorium en werd zanger en schrijver van liedjes, sprookjes en vertellingen. Tijdens zijn studie raakte Van Veen bevriend met Erik van der Wurff, hetgeen zou resulteren in een langdurige samenwerking

In 1965 maakt hij zijn theaterdebuut met het muzikaal clowneske programma Harlekijn. In 1969 publiceert hij zijn eerste bundel met verzen en verhalen in 1979 komt het eerste boekje over zijn geesteskind Alfred Jodocus Kwak uit. Dit boekje is ondertussen in 20 talen vertaald.

Hij is jaren lid, bestuurslid en welwillendheids-ambassadeur voor Unicef Nederland. Daarna stichtte hij zelf enkele organisaties zoals daar zijn Colombine, de Stichting Alfred Jodocus Kwak, de Stichting Roos, en de Herman van Veen Foundation. Al deze organisaties vechten voor de rechten van het Kind.

In 1993 werd hij door de koningin benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau. En in 1999 kreeg hij van de Duitste Bondskanselier het Verdienstkreuz am Bande des Verdienstordens der Bundesrepublik Deutschland vanwege zijn bijzondere bijdrage aan de Duits-Nederlandse verhoudingen.

In 2004 werd hem de World Peace Flame overhandigd, een symbool voor vrede, vrijheid, eenheid en waarheid. Geïnspireerd op de eeuwige vlam die in het huis van Mahatma Gandhi brandt. Herman van Veen is sinds 2005 ambassadeur voor de stichting Music in the Middle East.

Van Veen is getrouwd met danseres Gaëtane Bouchez en woont in Soest. Uit zijn eerdere huwelijken met Marijke Hoffman en Marlous Fluitsma heeft hij vier kinderen, onder wie actrice Babette van Veen.

Naar boven

 

Horoscoop Herman van Veen, manifeste lading, printversie

Horoscoop Herman van Veen, manifeste lading, printversie

Naar boven

Home

Contact

Horoscopen

Publicatie's

Werkgroep

Spirituele Kant

Carteret

Sirius

Studiegroep

© Copyright 2001-2007  Wout Hendrickx   George Bode   Rob de Best   klik hier voor Citaten, Copyright en  Disclaimer.