Zwarte Maan, Zwarte Zon Drakenkop symbool zwarte lichten astrologie enneagram

Astrologie   Zwarte Lichten   Enneagram

 Home 

 

Hartelijk welkom op de Astrologie site van Wout Hendrickx

Horoscopen van bekende en beroemde mensen, dan wel gebeurtenissen

 

Horoscoop van Jos Verstappen

4 maart 1972 Posterholt 19.00 MET

Positie gecorrigeerde Zwarte Maan is 19.34 Weegschaal, direct.

horoscoop Jos Verstappen

 

Bij Jos Verstappen

valt direct op dat het Beest in II conjunct de Zwarte Maan staat. Dit is uiteraard een zeer lastig gegeven. Ondanks dat de Zwarte Maan een enorme comprimerende kwaliteit is, is de Zwarte Maan echter niet in staat om de oerbron, het Beest, samen te drukken. Men kan hooguit stellen dat de Zwarte Maan poogt de oerbron, het Beest, te bestempelen, er een eigen indruk op wil achter laten. Iets wat uiteraard nagenoeg onmogelijk is. In de astrologie zijn veel van dit soort voorbeelden te vinden, ik heb er een aantal beschreven in het astrologieboek "Jouw Spirituele Kant".

In Jos Verstappen zijn geval zouden we kunnen stellen dat hij weliswaar elke keer een formule-1 wagen ter beschikking had, het Beest, waarmee hij zijn sportieve prestatie's, Zwarte Maan Heer V, wilde leveren. Maar het Beest is weinig vorm, hij heeft wel een auto ter beschikking, maar geen top-auto! Eerder een basisgegeven, Beest. Vandaar dat het hem nooit lukte om de top te bereiken. Hoe anders met Michael Schumacher - klik hier voor zijn horoscoop - die juist de Draak conjunct de Zwarte Maan heeft, hetgeen staat voor Top!

Een heel artikel, gewijd aan de manifeste lading, wat een enorm belangrijk gegeven in de astrologie is, waarbij de horoscoop van Jos Verstappen als voorbeeld beschreven wordt, vindt u in artikel 11, klik hier.

 

Naar boven

 

  

 

Home

Contact

Horoscopen

Publicatie's

Werkgroep

Spirituele Kant

Carteret

Sirius

Studiegroep

© Copyright 2001-2007  Wout Hendrickx   George Bode   Rob de Best   klik hier voor Citaten, Copyright en  Disclaimer.