Zwarte Maan, Zwarte Zon Drakenkop symbool zwarte lichten astrologie enneagram

Astrologie   Zwarte Lichten   Enneagram

 Home 

 

Hartelijk welkom op de Astrologie site van Wout Hendrickx

Horoscopen van bekende en beroemde mensen, dan wel gebeurtenissen

 

Horoscoop van Miguel Indurain

16 juli 1964 Villava Spanje 08.00 MET

Positie gecorrigeerde Zwarte Maan is 29.09 Boogschutter, direct

 

Voor het laatst bijgewerkt 23 maart 2007

 

Horoscoop Miguel Indurain, Jpg

Horoscoop Miguel Indurain, Jpg

 

Naar boven

Horoscoop Miguel Indurain, manifeste lading

Horoscoop Miguel Indurain, manifeste lading

Naar boven

 

 

 

Miguel Indurain

De jaren dat deze Spanjaard de tour maar liefst vijf maal won zijn vanuit de astrologie progressief gezien natuurlijk het interessantst.

Het is een samenspel met verschillende progressies die ik in onderstaande tabel bij elkaar heb geplaatst.

 

Progressieve factor 1991 tabeldag 11-8 1995 tabeldag 15-8 Prog. aspect
Zuidknoop 29.29 29.17 naar conjunctie gec. Zwarte Maan
gec. Zuidknoop 00.53 00.44 naar halfvierkant Neptunus, Heer V!
Zwarte Maan 23.18 23.44 Inconjunct Zon
gec Zwarte Maan 5.36 6.02 Anderhalfvierkant Ascendant??
Zon 19.16 23.07 Conjunct de Ascendant, driehoek progressieve Zwarte Maan!!
Pluto 13.06 13.14 Driehoek Diamant in V.
Neptunus 15.07 15.10 Is direct gaan lopen en aspecteert de zone tussen de progressieve Maansknopen. Integratie-aspect waarbij Heer V en VIII over het hele knopenkruis zijn invloed doet gelden

 

Het aspect waar het om gaat is de conjunctie tussen de progressieve Zuidknoop en de Zwarte Maan. Deze mag je voor een duiding omdraaien, Priapus is dan het bestaande toernooi, de Tour de France, waarin Indurain een doorbraak, Noordknoop, bewerkstelligd. Maar evenzo kun je zeggen, een bepaalde sport, Zuidknoop, en hier je unieke stempel op drukken, Zwarte Maan.

Dit soort aspecten heb ik in het astrologieboek “Jouw Spirituele Kant” vaak laten zien. Voor een iemand die de hogere regionen van de menselijke geest onderzoekt, dan wel naar zingeving van het leven zoekt, lijkt het alsof sport en in dit geval extreem, geen spirituele inhoud zou hebben. Maar we kunnen niet in het koppie van een sporter kijken! Wellicht is het voor haar of hem nu juist wel zijn zingeving!!

Wellicht was het voor Miguel Indurain de tijd van zijn leven dat hij op de toppen van zijn kunnen leefde, elke vezel van zijn lichaam en geest vol met bewuste aandacht en deze zeer geconcentreerd richtte op waar hij mee bezig was.

De resterende aspecten in de tabel zijn dan triggers of ondersteunende aspecten te noemen, maar het is wel een spel van aspecten wat de Zwarte Lichten Astrologie zo typeert!

Naar boven

 

 

De in onderstaande tabel geplaatste tekst is afkomstig van

WIKIPEDIA, de vrije encyclopedie.

http://nl.wikipedia.org/wiki/Hoofdpagina

Relevante stukken tekst, biografie, zijn overgenomen. De reden hiervoor is dat u de horoscoop van de persoon kunt zien en de eventueel vermelde progressies, tegelijkertijd met de tekst uit Wiki. Dit bespaarde ons veel tijd om een en ander te verduidelijken en u heeft als lezer een sneller overzicht.

Over het copyright van GNU teksten het volgende, afkomstig van hun site:

"Deze pagina is gebaseerd op het auteursrechtelijk beschermde Wikipedia-artikel <artikelnaam>; het is vrijgegeven onder de GNU Free Documentation License. U mag dit verspreiden, zowel letterlijk als aangepast, zolang u zich aan de regels van de GFDL houdt". Gebruik deze link aangaande autersrechten:    http://www.gnu.org/copyleft/fdl.html

Onderstaande link is naar de betreffende pagina op Wikipedia

 

Naar boven

Miguel Induráin

Miguel Indurain Larraya (Villava, 16 juli 1964) was een Spaans wielrenner. Hij was de vierde wielrenner, na de Fransen Jacques Anquetil en Bernard Hinault en de Belg Eddy Merckx, die er in slaagde vijf maal de Ronde van Frankrijk te winnen. Hij deed dit bovendien als eerste renner zonder onderbreking. Later zou deze prestatie worden verbeterd door Lance Armstrong. Hij deed dit in de jaren 1991 tot en met 1995. Op de rangschikking van de beste renners aller tijden van Daniel Marszalek is Miguel Induráin 13de (2004).

Miguel Induráin begon zijn professionele wielercarrière in 1984 bij de Reynolds-ploeg. In 1985 reed hij zijn eerste Tour en was hij enkele dagen leider in de Ronde van Spanje. Hij eindigde als eerste in de Tour de l'Avenir in 1986. De daaropvolgende jaren reed hij vooral als meesterknecht van zijn ploeggenoot Pedro Delgado.

In 1989 werd hij de eerste Spanjaard die Parijs-Nice op zijn naam schreef en won hij zijn eerste etappe in de Ronde van Frankrijk. Vanaf dat moment kwam zijn carrière in een stroomversnelling. In 1990 won hij onder andere de Clasica San Sebastian en had al de gele trui in Frankrijk kunnen pakken, ware het niet dat hij op Delgado moest wachten.

In 1991 won hij zijn eerste Tour de France door de gele trui na een aanval in de Pyreneeën te pakken en ook nog twee tijdritten te winnen. Hij eindigde dat jaar ook als tweede in de Ronde van Spanje en won brons op de Wereldkampioneschappen op de weg.

In 1992 schreef hij zowel de Giro als de Tour op zijn naam, prestatie die hij het jaar daarna zou herhalen. Daarmee was hij de eerste renner die La Double (Giro én Tour in één seizoen) tweemaal achter elkaar wist te winnen. Verder werd hij in 1992 kampioen van Spanje op de weg en won hij zilver op het WK van 1993.

Het werelduurrecord verbeterde Indurain in 1994, al raakte hij die korte tijd later kwijt aan Tony Rominger. Dat jaar eindigde hij weer als eerste in de Tour, maar moest het in de Giro afleggen tegen de Rus Jevgeni Berzin.

In 1995 won Induráin zijn vijfde en laatste Tour. In Colombia werd hij wereldkampioen tijdrijden en eindigde in de wegwedstrijd tweede achter zijn landgenoot Abraham Olano.

In 1996 kwam er een einde aan zijn zege-reeks in de Tour de France. Tijdens een bergetappe van deze Tour kon hij de voorste renners niet meer bijhouden. Dit kostte hem de 6e Tour-zege. In het algemeen klassement zou hij als 11e eindigen. In de Ronde van Spanje moest hij dat jaar voortijdig afstappen. Hij zou de Vuelta nooit winnen. Wel won hij dat jaar nog de Dauphiné Liberé en Olympisch goud op de individuele tijdrit.

In 1997 stopte Miguel Indurain met professioneel wielrennen.

Miguel Induráin is geëerd met een eigen wielerwedstrijd, de Gran Premio Miguel Induráin. Zijn tweelingbroer Prudencio Induráin heeft hem sinds 1991 in zijn profcarrière bijgestaan.

Ploegen Miguel Induráin Larraya

1984 Reynolds - Galli

1985 Reynolds

1986 Reynolds - Reynolon

1987 Reynolds - Seur - TS Batteries

1988 Reynolds - Reynolon

1989 Reynolds - Banesto

1990-1996 Banesto

 

Naar boven

 

 

Printversie horoscoop Miguel Indurain, manifeste lading

Printversie horoscoop Miguel Indurain, manifeste lading

Naar boven

Home

Contact

Horoscopen

Publicatie's

Horoscopen

Spirituele Kant

Carteret

Sirius

Studiegroep

© Copyright 2001-2007  Wout Hendrickx   George Bode   Rob de Best   klik hier voor Citaten, Copyright en  Disclaimer.