Zwarte Maan, Zwarte Zon Drakenkop symbool zwarte lichten astrologie enneagram

Astrologie   Zwarte Lichten   Enneagram

 Home 

 

Hartelijk welkom op de Astrologie site van Wout Hendrickx

Horoscopen van bekende en beroemde mensen, dan wel gebeurtenissen

 

Horoscoop van Rudi Carell

19 december 1934 Alkmaar 03.50 AMT

Positie gecorrigeerde Zwarte Maan is 05.03 Leeuw, direct

 

Voor het laatst bijgewerkt 25 februari 2007

 

Horoscoop Rudi Carell, Jpg

 

Horoscoop Rudi Carell, manifeste lading

Horoscoop Rudi Carell, manifeste lading

 

 

 

Tekstfragment uit het astrologieboek "Jouw Spirituele Kant" door Wout Hendrickx

In het boek "Jouw Spirituele Kant" laat ik zien dat de horoscoop van Rudi Carell een correctie behoeft.

De tekst luidde:

"Maar gelijk met Rudi Carell beginnen, ook een aantal opmerkelijke progressies. De horoscoop die ik had gaf een geboortetijd van 4.00 AMT. Deze corrigeer ik aan de hand van de volgende gebeurtenis. In 1987 ontstond er een internationale rel omdat hij in een van zijn shows een menigte vrouwen slipjes naar ayatollah Khomeiny liet gooien. In Teheran gingen vervolgens woedende menigte de straat op. De progressieve Jupiter staat dan vierkant de Midhemel als we de geboortetijd corrigeren naar 3.50 AMT. De Huizen waar Jupiter over heerst zijn duidelijk, V, de sexuele impuls en Huis II, de sensualiteit. Vierkant de Midhemel heeft op je carrière vaak een sterke tegenwerking, in Teheran zal hij wel niet meer op tv verschenen zijn. Door deze correctie verschijnt de Diamant exact cusp III".

Aanvullende tekst

Opvallend is dat in de onderstaande transitlijst rond 2 februari 2006, waneer Rudi zijn prachtige Duitse prijs ontvangt, de Goldene Kamera, de Noordelijke Maansknoop een anderhalfvierkant naar de Midhemel werpt. Beter gezegt, het gehele Knopenkruis aspecteert de hele as MC - IC. Dat daarbij Mars vierkant de Midhemel loopt en Saturnus vierkant de Ascendant is een kans van nul! Met een transiterende Mars kan men altijd prima een geboortetijd checken, dat drie factoren dit zo exact aangeven komt zelden voor.

De Zwarte Lichten astrologie laat ook mooi zien dat een Zwarte Maan rondom de Midhemel nagenoeg altijd inhoud dat een carrière moet passen als een maatpak! Bij Rudi zat het als gegoten.

Rudi Carell transits Duitse onderscheiding

 

 

Naar boven

 

 

 

De in onderstaande tabel geplaatste tekst is afkomstig van

WIKIPEDIA, de vrije encyclopedie.

http://nl.wikipedia.org/wiki/Hoofdpagina

Relevante stukken tekst, biografie, zijn overgenomen. De reden hiervoor is dat u de horoscoop van de persoon kunt zien en de eventueel vermelde progressies, tegelijkertijd met de tekst uit Wiki. Dit bespaarde ons veel tijd om een en ander te verduidelijken en u heeft als lezer een sneller overzicht.

Over het copyright van GNU teksten het volgende, afkomstig van hun site:

"Deze pagina is gebaseerd op het auteursrechtelijk beschermde Wikipedia-artikel <artikelnaam>; het is vrijgegeven onder de GNU Free Documentation License. U mag dit verspreiden, zowel letterlijk als aangepast, zolang u zich aan de regels van de GFDL houdt". Gebruik deze link aangaande autersrechten:    http://www.gnu.org/copyleft/fdl.html

Onderstaande link is naar de betreffende pagina op Wikipedia

 

Link naar tekst uit Wikipedia: http://nl.wikipedia.org/wiki/Rudi_Carrell

Andere linken:

http://www.ping.be/~vanherre/page36.html

http://www.rudicarrell.com

 

Uit Wikipedia, tekst nagenoeg in zijn geheel overgenomen.

Rudi Carrell

Rudolf Wijbrand Kesselaar

19 december 1934 – 7 juli 2006

Rudi Carrell, artiestennaam van Rudolf Wijbrand Kesselaar, (Alkmaar, 19 december 1934 – Bremen, 7 juli 2006) was een Nederlandse entertainer, zanger, showmaster, filmproducent en acteur. Als tv-persoonlijkheid werd hij voornamelijk in Duitsland zeer populair. Hij woonde sinds 1974 in Syke, een plaats ten zuiden van Bremen.

Inhoud

1 Levensloop

2 Onderscheidingen

3 Werken

4 Literatuur

5 Enkele opmerkelijke citaten

Levensloop

De vader en de grootvader van Carrell waren beiden werkzaam in de showbusiness. Zijn vader gebruikte daarbij de naam André Carrell. Op 17 oktober 1953 verving de jonge Rudolf zijn vader tijdens een feestavond voor ambtenaren in Arnhem, waarna hij werd opgenomen in diens gezelschap. Daarmee deed Carrell zijn intrede in de showbusiness. In 1955 trad hij voor de AVRO wekelijks op in het radioprogramma "De Bonte Dinsdagavondtrein" en in 1959 brak hij ook op de televisie door met de "Rudi Carrell Show". Hij werd nationaal bekend toen hij met het liedje "Wat een geluk" meedeed aan het Eurovisiesongfestival van 1960. Het liedje was in Nederland wél populair, maar werd op het festival voorlaatste: alleen dat van Luxemburg eindigde nog achter hem. Hij had er prompt grappen over: Ik werd tweede... van onder af!, en Brigitte Bardot heeft ook maar twee punten!. Andere liedjes waarmee hij in Nederland populair werd waren "Een ballonnetje", "Een muis in een molen", De hoogste tijd en Samen een straatje om. Zijn optreden als bewoner van een "onbewoond eiland" met het aapje Vrijdag en Esther Ofarim als zeemeermin is legendarisch. Met deze show won Carrell in 1964 de Zilveren Roos van Montreux. Eén jaar eerder, dus in 1963, had hij ook al de Nipkowschijf van de Nederlandse tv-critici mogen ontvangen.

De Duitse carrière van Carrell begon in 1965, toen Radio Bremen interesse toonde voor zijn werk. Na het radiowerk begon hij daar al snel met de televisieshow "Am laufenden Band", de Duitse versie van Eén van de acht. In de jaren zeventig werd de Rudi Carrell Show in Duitsland uitgebracht.

Carrell maakte in Duitsland ook een aantal speelfilms, zij het niet allemaal met evenveel succes: "Wenn die tollen Tanten kommen", "Tante Trude aus Buxtehude" en in 1971 "Rudi, benimm dich".

In 1971 en 1972 speelde Carrell in de shows van Bobbejaan Schoepen in Bobbejaanland (België), een toenmalige trekpleister voor (inter)nationale variété-artiesten. Carrell werd diens buur en vriend (later deden ze ook duetten in de tv-shows van Carrell, 1974). Na zijn verblijf in België keerde Carrell terug naar Duitsland, waar hij ook succes oogstte als zanger. Zo had hij in 1975 veel succes met het lied Wann wird's mal wieder richtig Sommer?: een vertaling van het lied 't Is weer voorbij die mooie zomer, dat in Nederland in 1973 voor Gerard Cox een hit was.

In februari 1987 ontstond er een rel rond Carrell. In zijn "Rudis Tagesshow" presenteerde hij een filmpje waarin een menigte vrouwen te zien was die damesslipjes gooiden naar de Iraanse ayatollah Khomeiny. Dit filmpje werd wereldnieuws, en in Teheran werd met woedende betogingen gereageerd. In Nederland werd dit fragment pas twee jaar later op de televisie uitgezonden, en in het programma Farce Majeure ook nog eens geparodieerd. Een andere, wat kleinere, rel ontstond in 2002, toen Carrell een grap maakte over de homoseksualiteit van de burgemeester van Berlijn en de door Carrell gesuggereerde onmogelijkheid die dat impliceerde om moskeeën te bezoeken.

Sinds 1996 produceerde hij voor RTL de show 7 Tage, 7 Köpfe, waarin hij zelf ook te zien was. Sinds eind 2002 trad Carrell niet meer voor de camera op, maar op de achtergrond was hij nog steeds actief. In 2005 werd er echter bij Carrell, naar eigen zeggen een kettingroker, terminale longkanker vastgesteld. Hierdoor kreeg hij onder meer moeite met praten. Zijn afscheid van de Duitse televisie, op 30 december 2005 (7 Tage, 7 Köpfe), vond dan ook plaats zonder dat hij een woord zei.

Rudi Carrell overleed uiteindelijk ook aan de gevolgen van die longkanker. Hij werd 71 jaar oud.

Onderscheidingen

Carrell werd in 2001 in Nederland onderscheiden tot Ridder in de Orde van de Nederlandse Leeuw, dit vanwege zijn verdiensten voor de Nederlands-Duitse betrekkingen. In Duitsland kreeg hij al in 1985 om dezelfde reden het Bundesverdienstkreuz.

De Duitse deelstaat Nedersaksen reikte in 2005 de Münchhausenprijs, een prijs bedoeld voor personen of organisaties die de fantasie levendig houden, uit aan Carrell.

Op 2 februari 2006 kreeg Carrell de Goldene Kamera uitgereikt voor zijn gehele oeuvre. Deze uitreiking was tevens zijn emotionele afscheid van het Duitse televisiepubliek.

Werken

Gib mir mein Fahrrad wieder, Wenen/München/Zürich/Innsbruck 1979

M´n fiets terug, Amsterdam 1980

Literatuur

Ingo Schiweck (Red.), "Laß dich überraschen ..." Niederländische Unterhaltungskünstler in Deutschland nach 1945, Münster 2005

Susanne Schult, Rudi Carrell. Das Image eines Stars in der Geschichte des deutschen Fernsehens, Osnabrück 2000

Enkele opmerkelijke citaten

"Ik heb bewezen dat de Duitsers humor hebben."

"Ik geloof niet in het leven na de dood. Als ik dood ben, is het gewoon over. Mijn leven was opwindend genoeg.".

 

Naar boven

Printversie:

Printversie horoscoop Rudi Carell, manifeste lading

Naar boven

Home

Contact

Horoscopen

Publicatie's

Werkgroep

Spirituele Kant

Carteret

Sirius

Studiegroep

© Copyright 2001-2007  Wout Hendrickx   George Bode   Rob de Best   klik hier voor Citaten, Copyright en  Disclaimer.