Zwarte Maan, Zwarte Zon Drakenkop symbool zwarte lichten astrologie enneagram

Astrologie   Zwarte Lichten   Enneagram

 Home 

 

Hartelijk welkom op de Astrologie site van Wout Hendrickx

Horoscopen van bekende en beroemde mensen, dan wel gebeurtenissen

 

Horoscoop van Ségolène Royal

22 september 1953 Dakar, Senegal 16.10 GMT

Positie gecorrigeerde Zwarte Maan is 00.10 Weegschaal, direct

 

Voor het laatst bijgewerkt 31 maart 2007

Aspecttrap Ségolène Royal

 

 

 

Horoscoop Ségolène Royal, manifeste lading

Naar boven

Aspecttrap Ségolène Royal

Aspecttrap Ségolène Royal

 

Naar boven

 

 

 

Ségolène Royal

haar horoscoop laat vanuit de astrologie iets opmerkelijks zien. Beide koppelgenoten, Mars en Pluto, staan zeer zwak in de manifeste lading. Beter gezegd, ik kan enkel Pluto naar de Midhemel intekenen als ik de orb wat ruim neem, vandaar het vraagteken in de tekening. Met Mars is het nog droeviger gesteld, enkel een zeer ruim inconjunct naar de Ascendant, orb 5 graden, hetgeen helemaal niet kan!!

Ook een mogelijke activering door een Nieuwe Maan bied geen soelaas, zie onderstaande tabel.

Progressieve Manen voor Ségolène Royal 22091953 161000 GMT

1e Progressieve Nieuwe Maan: 29.01.1969 (14°26' LIB)
2e Progressieve Nieuwe Maan: 19.10.1998 (14°02' SCO)
3e Progressieve Nieuwe Maan: 01.07.2028 (14°02' SAG)

1e Progressieve Volle Maan: 25.03.1954 (29°50' PIS)
2e Progressieve Volle Maan: 04.08.1983 (28°49' ARI)
3e Progressieve Volle Maan: 06.01.2013 (28°21' TAU)

Enkel een aanstraling door de Volle Maan in 1983, 29 graden Ram driehoek Pluto, legt enig gewicht in de schaal.

Al met al vind ik het voor een politica dunner dan dun. Persoonlijk geef ik dan ook toe dat ik met haar optredens op T.V. geheel op een verkeerd been ben gezet. Aanvankelijk dacht ik dat er een frisse wind door Frankrijk ging waaien. Maar met een latente Mars en Pluto lijkt mij dit geheel onmogelijk.

Als de geboortetijd klopt doet Ségolène het geheel op de mooie driehoek Maan - Heer I - Uranus, met de Midhemel. Maar een politicus wordt door de astrologie gewogen! Vanuit de astrologie dus een flut-horoscoop aangaande actiebereidheid, Mars, en veranderingen voor de langere termijn, Pluto, kunnen realiseren. Iets waar Frankrijk al jaren op zit te wachten.

Bij haar is enkel een progressieve driehoek Mars Ascendant actief, tja, als je daar de verkiezingen in 2007 mee moet winnen??

Naar boven

 

 

 

De in onderstaande tabel geplaatste tekst is afkomstig van

WIKIPEDIA, de vrije encyclopedie.

http://nl.wikipedia.org/wiki/Hoofdpagina

Relevante stukken tekst, biografie, zijn overgenomen. De reden hiervoor is dat u de horoscoop van de persoon kunt zien en de eventueel vermelde progressies, tegelijkertijd met de tekst uit Wiki. Dit bespaarde ons veel tijd om een en ander te verduidelijken en u heeft als lezer een sneller overzicht.

Over het copyright van GNU teksten het volgende, afkomstig van hun site:

"Deze pagina is gebaseerd op het auteursrechtelijk beschermde Wikipedia-artikel <artikelnaam>; het is vrijgegeven onder de GNU Free Documentation License. U mag dit verspreiden, zowel letterlijk als aangepast, zolang u zich aan de regels van de GFDL houdt". Gebruik deze link aangaande autersrechten:    http://www.gnu.org/copyleft/fdl.html

Onderstaande link is naar de betreffende pagina op Wikipedia

 

Naar boven

Uit Wikipedia, tekst nagenoeg in zijn geheel overgenomen.

Ségolène Royal

Ségolène Royal (Dakar, Senegal, 22 september 1953) is een Franse politica van de Parti Socialiste. Zij is de kandidaat van haar partij bij de presidentsverkiezingen van 2007.

Royal is afgestudeerd aan de École nationale d'administration. Later werkte zij als rechter aan een administratieve rechtbank. In 1988 werd zij voor de eerste maal verkozen in de Franse Assemblée Nationale als vertegenwoordiger van het departement Deux-Sèvres. In de jaren 1992-1993 was zij minister voor milieuzaken in de regering van Pierre Bérégovoy. In 1993 en 1997 werd zij opnieuw in het parlement verkozen. In 1997 trad zij opnieuw toe tot de regering, allereerst als minister voor onderwijs (1997-2000), en later als minister voor arbeid, sociale solidariteit, gezinnen, kinderen en onvolwaardige personen (2000-2002).

Royal vervulde ook een groot aantal functies in locale bestuursorganen, als gemeenteraadslid van Melle (1989-1995) en van Niort (1995-2001), als lid van de Conseil général van het departement Deux-Sèvres (1992-1998) en als lid van de Conseil régional van de regio Poitou-Charentes (1992). In 2004 won zij de verkiezingen voor het presidentschap van de regio Poitou-Charentes, waarbij ze een overwinning behaalde op de toenmalige Franse premier Jean-Pierre Raffarin.

Eind 2005 verklaarde Royal dat zij zich waarschijnlijk kandidaat zal stellen voor de Franse presidentsverkiezingen van 2007. In een verkiezingspeiling van februari 2006 zou zij zelfs een voorsprong hebben op de belangrijkste kandidaat van het rechtse kamp, Nicolas Sarkozy. Indien zij deze verkiezingen zou winnen, zou Royal de eerste vrouwelijke president in de geschiedenis van Frankrijk worden. Op 17 november 2006 kozen haar partijgenoten haar tot presidentskandidaat. Haar voorsprong op Laurent Fabius en Dominique Strauss-Kahn was zo groot dat een tweede ronde niet nodig was.

Haar levenspartner is een andere vooraanstaande persoon in de Franse Parti Socialiste, François Hollande. Zij hebben samen vier kinderen. Royal en Hollande hebben een geregistreerd partnerschap.

 

Externe links

 

 

Naar boven

 

 

 

Printversie horoscoop Ségolène Royal, manifeste lading

Printversie horoscoop Ségolène Royal, manifeste lading

Naar boven

Home

Contact

Horoscopen

Publicatie's

Werkgroep

Spirituele Kant

Carteret

Sirius

Studiegroep

© Copyright 2001-2007  Wout Hendrickx   George Bode   Rob de Best   klik hier voor Citaten, Copyright en  Disclaimer.