Zwarte Maan, Zwarte Zon Drakenkop symbool zwarte lichten astrologie enneagram

Astrologie   Zwarte Lichten   Enneagram

 Home 

 

Hartelijk welkom op de Astrologie site van Wout Hendrickx

Horoscopen van bekende en beroemde mensen, dan wel gebeurtenissen

 

Horoscoop van Ard Schenk

16 september 1944 Anna Paulowna 22.30 MEZ

Positie gecorrigeerde Zwarte Maan is 23.41 Maagd direct

Horoscoop Ard Schenk. Een schaatser van wereldklasse! Samen met Kees Verkerk toonaangevend vanaf 1965 op de internationale tornooien.

Horoscoop Ard Schenk

 

Ard Schenk

Bij Ard Schenk valt, uiteraard vanuit de Zwarte Lichten Astrologie bezien, op dat de Zwarte Zon in het tweede Huis staat. "Alles kan" is hierbij een goede interpretatiemogelijkheid. Vanuit de Diamant bezien is evenwel "de geheime ambitie" in dit geval bijna een generalisme.

We kunnen dan ook de Zwarte Zon beter bekijken vanuit de conjunctie met Saturnus, het principe van de discipline, in het tweede Huis. Het talent elke keer bijschavend totdat in dit geval het "talent en het kan" een samenkomen bewerkstelligen van waaruit een bijzondere prestatie voortkomt.

In dit geval laat de Diamant in VIII dan ook zien hoe belangrijk dit Huis is, het Huis van de strijd, het erop of eronder!

Wel maakt het nu alles uit welke planeet de Zwarte Zon aspecteerd middels een conjunct. Elke planeet word opgezogen in deze Cosmische Stofzuiger, de Zwarte Zon, en de uitkomst heeft elke keer een andere jas aan, Diamant!

Veel heeft dan ook te maken met de positie van de Heren van VIII, in Ard Schenk beide in V, conjunct, de sport!

Het is dan ook niet verwonderlijk als we binnen de astrologie, een wat ruimer anderhalfvierkant hanteren, de geboortetijd is immers altijd een vraagteken. Beide Heren van VIII, Zon en Zwarte Maan aspecteren de Midhemel, de schaatser!!

 

Naar boven

 

Home

Contact

Horoscopen

Publicatie's

Werkgroep

Spirituele Kant

Carteret

Sirius

Studiegroep

© Copyright 2001-2007  Wout Hendrickx   George Bode   Rob de Best   klik hier voor Citaten, Copyright en  Disclaimer.