Zwarte Maan, Zwarte Zon Drakenkop symbool zwarte lichten astrologie enneagram

Astrologie   Zwarte Lichten   Enneagram

 Home 

 

Hartelijk welkom op de Astrologie site van Wout Hendrickx

Horoscopen van bekende en beroemde mensen, dan wel gebeurtenissen

 

Horoscoop van Goedele Liekens

21 januari 1963 Aarschot België 10.00 MET

Positie gecorrigeerde Zwarte Maan is 13.51 Weegschaal, retrograde

 

Voor het laatst bijgewerkt 11 maart 2007

Eigen tekst, o.a progressies

 

 

Horoscoop Goedele Liekens

 

Horoscoop met manifeste lading, Goedele Liekens

Horoscoop met manifeste lading, Goedele Liekens

Naar boven

Progressies Goedele Liekens:

progressies Goedele Liekens deel 1

Naar boven

progressies Goedele Liekens deel 2

Naar boven

 

 

Eigen tekst o.a. progressies. Uit "Jouw Spirituele Kant" door Wout Hendrickx.

 

Goedele Liekens laat mooie progressies zien, een vanuit de gecorrigeerde Zwarte Maan naar de Zwarte Zon en de eerste Volle Maan die bij haar zeer herkenbaar zijn. Ook is er een mooi radix aspect vanuit Saturnus naar de Zwarte Zon en een progressieve Saturnus die daarbij een prachtige driehoek werpt naar de gehele Zwarte Maan zone!

Met haar 18e levensjaar (tabeldag 8 feb 1963) heeft ze haar 1 e Volle Maan, 19.07 graden Leo. Een Volle Maan wijst altijd naar het afronden van een periode. De volgende mooie aspecten worden door deze Volle Maan gemaakt:

1 Conjunct Mars Heer in VI, besluiten de dingen die ze deed, school, af te ronden

2 Driehoek Midhemel, je eigen verantwoording een wending geven. Sextiel het I.C., ze vertrekt dan ook subiet bij de nonnen waar ze al die tijd verbleef.

3 Anderhalfvierkant Persephone, Heer II in X, een scherpe wending in het inzetten van je talenten.

4 Sextiel Zwarte Maan, Heer XI in VII, de sociale context waar ze een directe relatie mee had tabee zeggen. Daarbij ook Heer XII, het religieuze gebeuren, de nonnekes tabee zeggen! Maar nog meer de driehoek tonend naar Priapus in I zijnde Heer V. Het brave meisje wil eindelijk eens haar eigen dingen doen! En ook hier weer de “overloop” van een ingeklemd Huis naar het volgende, het 6 e Huis, zaken praktisch aanpakken.

Aanvulling:

Ook opvallend bij haar zijn de vele verhogingsgraden, 11 en als we het GP meetellen 12 maar liefst! Ook bijzonder is uiteraard de prachtige driehoek tussen de Heren van I met de Zwarte Zon!!

Daarbij pakt Jupiter ook nog integratieaspecten naar het Maansknopenkruis, voor een astrologie werkstuk zeer zeker een boeiende horoscoop!

Naar boven

 

 

De in onderstaande tabel geplaatste tekst is afkomstig van

WIKIPEDIA, de vrije encyclopedie.

http://nl.wikipedia.org/wiki/Hoofdpagina

Relevante stukken tekst, biografie, zijn overgenomen. De reden hiervoor is dat u de horoscoop van de persoon kunt zien en de eventueel vermelde progressies, tegelijkertijd met de tekst uit Wiki. Dit bespaarde ons veel tijd om een en ander te verduidelijken en u heeft als lezer een sneller overzicht.

Over het copyright van GNU teksten het volgende, afkomstig van hun site:

"Deze pagina is gebaseerd op het auteursrechtelijk beschermde Wikipedia-artikel <artikelnaam>; het is vrijgegeven onder de GNU Free Documentation License. U mag dit verspreiden, zowel letterlijk als aangepast, zolang u zich aan de regels van de GFDL houdt". Gebruik deze link aangaande autersrechten:    http://www.gnu.org/copyleft/fdl.html

Onderstaande link is naar de betreffende pagina op Wikipedia

 

Naar boven

Uit Wikipedia, tekst nagenoeg in zijn geheel overgenomen.

Goedele Liekens

Goedele Maria Gertrude Liekens (Aarschot, 21 januari 1963) is na haar Miss België-verkiezing in 1986 een bekende televisiepersoonlijkheid geworden alsook een seksuologe.

Een bekend boek van haar is "69 vragen over seks, waar je nooit het juiste antwoord op kreeg". Dit boek verscheen in 1993 bij Uitgeverij Scheffers. "Veel taboes moeten nog worden doorbroken", is te lezen op de kaft van dit boek. In 2005 verscheen "Het vaginaboek". In 2006 verscheen ook de tegenhanger hiervan, "Goedele Liekens haar penisboek" in de winkels.

Goedele Liekens is tevens ambassadeur voor de Verenigde Naties.

Goedele Liekens trad ook enige tijd op als aangever in Meer moet dat niet zijn, een televisieprogramma van de Vlaamse komiek Urbanus, en presenteerde als eigen programma's onder meer "Recht van antwoord". Ook is ze regelmatig te gast in verschillende Nederlandse televisieprogramma's, meestal als seksuologe.

Goedele Liekens was getrouwd met Chris Cockmartin. Samen hebben ze twee dochters, de eerste werd geboren in 1998 en de tweede in 2000. In 2002 was Goedele zwanger van haar derde kindje, maar het meisje werd dood geboren na 8 maanden zwangerschap. In 2006 scheiddde Liekens van Cockmartin. Ze bleven wel samen hun productiehuis Jok Foe leiden.

Naar boven

 

 

Printversie:

Printversie horoscoop met manifeste lading, Goedele Liekens

Naar boven

Home

Contact

Horoscopen

Publicatie's

Horoscopen

Spirituele Kant

Carteret

Sirius

Studiegroep

© Copyright 2001-2007  Wout Hendrickx   George Bode   Rob de Best   klik hier voor Citaten, Copyright en  Disclaimer.