Zwarte Maan, Zwarte Zon Drakenkop symbool zwarte lichten astrologie enneagram

Astrologie   Zwarte Lichten   Enneagram

 Home 

 

Hartelijk welkom op de Astrologie site van Wout Hendrickx

Horoscopen van bekende en beroemde mensen, dan wel gebeurtenissen

 

Horoscoop van Nicolas Sarkozy

28 januari 1955 Paris 22.00 MET

Positie gecorrigeerde Zwarte Maan is 04.38 Boogschutter, retrograde

 

Voor het laatst bijgewerkt 2 juni 2007

 

horoscoop Nicolas Sarkozy

 

 

Horoscoop Nicolas Sarkozy, manifeste lading

Horoscoop Nicolas Sarkozy, manifeste lading

 

 

 

 

 

Nicolas Sarkozy

zijn horoscoop werpt aangaande zijn ambitie's als president bij mij in ieder geval de vraag op of hij werkelijk wel knopen kan doorhakken. Mercurius, Heer I, maakt eigenlijk wel - niet een halfvierkant met Mars, de planeet van de actie en het initiatief. Ook is de orb met de Draak - as Beest Draak is factor in I - wat ruim. Daarbij is zijn tweede struikelblok een nagenoeg latent staande Venus. Zijn uitspraken tijdens de rellen in Parijs, zie artikel: "Rellen in Parijs, donderdag 27 oktober 2005", klik hier, waren getuige van een weinig invoelend vermogen - zie tekst Wiki.

Vanuit de Zwarte Lichten Astrologie kunnen we dan nog de opmerking plaatsen dat in X de Zwarte Zon conjunct de Zuidelijke Maansknoop staat. Dit gegeven wijst altijd naar het willen behouden, Zuidknoop, wat de massa gelukkig maakt, Zwarte Zon. Dus een presidentskandidaat die elke Frandsman het natje en droogje gunt,maar de toekomstige pensioenvoorziening, iets waar Frankrijk al zeer lang geen oplossing voor heeft, zal bagatelliseren. Beaucoup de succes avec Sarkozy!

 

Wel zou het best eens kunnen zijn dat Sarkozy met de Noordknoop in IV de bijl aan de Franse verzogingsstaat zet, iets wat Chirac naliet. Ondanks dat dit in tegenspraak lijkt met het bovenstaande.

Pluto mooi uitgaand sextiel de Midhemel en Mars halfvierkant? Heer I - Mercurius - laat in ieder geval dadendrang zien.

Wel is het opvallend dat de meeste factoren in het kwadrant Beest - Noordknoop staan. Het kwadrant van de ideeën en het brainstormen - PvdA - maar niet het kwadrant van de actiebereidheid!!

Kortom een horoscoop met vraagtekens in relatie tot wat hij zegt.

Naar boven

 

 

 

De in onderstaande tabel geplaatste tekst is afkomstig van

WIKIPEDIA, de vrije encyclopedie.

http://nl.wikipedia.org/wiki/Hoofdpagina

Relevante stukken tekst, biografie, zijn overgenomen. De reden hiervoor is dat u de horoscoop van de persoon kunt zien en de eventueel vermelde progressies, tegelijkertijd met de tekst uit Wiki. Dit bespaarde ons veel tijd om een en ander te verduidelijken en u heeft als lezer een sneller overzicht.

Over het copyright van GNU teksten het volgende, afkomstig van hun site:

"Deze pagina is gebaseerd op het auteursrechtelijk beschermde Wikipedia-artikel <artikelnaam>; het is vrijgegeven onder de GNU Free Documentation License. U mag dit verspreiden, zowel letterlijk als aangepast, zolang u zich aan de regels van de GFDL houdt". Gebruik deze link aangaande autersrechten:    http://www.gnu.org/copyleft/fdl.html

Onderstaande link is naar de betreffende pagina op Wikipedia

 

Link naar tekst uit Wikipedia: http://nl.wikipedia.org/wiki/Nicolas_Sarkozy

 

Nicolas Sarkozy

Nicolas Paul Stéphane Sarközy de Nagy-Bocsa (Parijs, 28 januari 1955) is een Frans politicus. Sedert de 'non' voor de EU-grondwet is hij samen met Dominique de Villepin aangetreden in de regering, ter vervanging van Jean-Pierre Raffarin. Sedert zijn aantreden is hij Minister van Binnenlandse Zaken.

Van 1977 tot 1983 was hij gemeenteraadslid van de Parijse voorstad Neuilly-sur-Seine. Van 1983 tot 2002 was hij van dezelfde plaats burgemeester.

Eind 2005 noemde hij de jonge relschoppende allochtonen uit de Parijse voorsteden “racaille” wat zoveel betekent als 'uitschot'. Daarop ontstond in Frankrijk een hele heisa over het vreemdelingenbeleid. Vier weken lang werd Frankrijk elke avond en nacht lam gelegd door straatgeweld, brandende gebouwen, brandende auto's en geweld op het openbaar vervoer. Eerder al had hij verklaard de Franse banlieues te willen zuiveren van de welig tierende misdaad door middel van een hogedrukreiniger.

Sarkozy is naast Minister van Binnenlandse Zaken ook nog secretaris van zijn partij UMP. Hij heeft al laten verstaan kandidaat te zijn voor de 'présidentielle' (presidentsverkiezingen) van 2007. Als hij wordt gekozen als rechtse kandidaat zal hij het moeten opnemen tegen Ségolène Royal (PS) die op 16 november 2006 werd gekozen als kandidaat van de linkse PS.

Andere opmerkelijke kandidaten voor het presidentschap zijn Jean-Marie Le Pen (Front National), die bij de vorige verkiezingen nog een nek-aan-nek-duel uitvocht met Jacques Chirac, en Arlette Laguiller (Lutte Ouvrière, linkse partij), die zich ondertussen al voor de zesde keer kandidaat stelt.

Aanvulling door Wout. Recentelijk, maart 2007, heeft hij zich kandidaat gesteld voor de Franse verkiezingen en daarbij heeft Chirac eindelijk zijn steun toegezegt.

 

Naar boven

 

Printversie horoscoop Nicolas Sarkozy, manifeste lading

Printversie horoscoop Nicolas Sarkozy, manifeste lading

Naar boven

Home

Contact

Horoscopen

Publicatie's

Werkgroep

Spirituele Kant

Carteret

Sirius

Studiegroep

© Copyright 2001-2007  Wout Hendrickx   George Bode   Rob de Best   klik hier voor Citaten, Copyright en  Disclaimer.